Puiset keittiöt ja keittiökalusteet

Puiset keittiöt ja keittiökalusteet valmistetaan aina asiakkaan tarpeen ja mitoituksen mukaan. Puusepän tekemän keittiön kanssa standardimittoja ei ole, vaan mitoitus tehdään aina tilanteen ja tarpeen mukaan sovittaen. Asiakkaalla ei tarvitse olla täydellistä suunnitelmaa tai piirrustusta haluamastaan keittiöstä, autamme suunnittelussa ja mitoituksessa mielellämme. Lähtökohtana voi olla vaikkapa mallikuva tyylistä, jota asiakas haluaa, ja karkea piirros käytettävästä tilasta.Toki myös yksityiskohtaisen tarkat arkkitehdin laatimat kalustekuvat ovat meillä tuttuja projektin lähtökohtia.

Puuneuvoksen keittiökalusteissa myös rungot ovat täyspuuta, yleensä koivuliimalevyä. Puisten keittiökalusteiden ovet ovat tietysti myös täyspuiset ja yleisimmin koivuisia puupeiliovia. Heloina voidaan käyttää laadukkaita hidastimin varustettuja saranoita ja laatikostojen liukuja tai perinteisiä lehtisaranoita ja puuliukuisia laatikoita. Ihan miten sinä haluat keittiössäsi olevan – perinteiset keittiökalusteet, täyspuisina, omilla mitoilla ja laadukkailla heloilla toteutettuna.

Unelmissasi voi olla klassinen keittiö, shaker tyylin keittiö, perinnekeittiö tai vaikka 50-luvun keittiö – jos haluat perinteisen ja kestävän puukeittiön, pystymme toteuttamaan keittiöunelmasi.

Tutustu alla jo valmistettuihin keittiöihin ja ota yhteyttä, se on ensimmäinen askel sinun unelmakeittiöösi.

Millainen on sinun puinen unelmakeittiösi?