Ovet, ikkunat ja kunnostukset

Perinteiset puuovet ja ikkunat mittatilaustyönä Urjalasta

Puuneuvoksen ovet ja ikkunat mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Mallina voidaan käyttää vanhaa olemassa olevaa tai suunnitella uusi malli asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ikkunoissa ja ovissa voidaan käyttää tavallista tasolasia tai eristävämpää lämpölasielementtiä ja esimerkiksi silikonitiivistettä karmissa. Ikkunoissa valmistamme lähinnä perinteistä sisään-ulos aukeavaa täyspuista ikkunamallia. Alumiinipuitteista ikkunaa emme valmista. Olemme valmistaneet uusia ja korjanneet vanhoja ikkunoita ja ovia myös ns. suojeltuihin kohteisiin, joten olemme tottuneet tekemään vaativatkin kohteet Museoviraston vaatiman ohjeistuksen mukaisesti.

Puuikkunoiden kunnostus

Vanhojen ikkunoiden kunnostus aloitetaan aina kohteeseen tutustumalla. Silloin arvioidaan ikkunoiden kunto ja kartoitetaan kunnostustarve. Kartoituksen perusteella asiakas saa tarjouksen kunnostuksen vaihtoehdoista ja hinnasta. Ikkunoiden kunnosta riippuen tehdään tarvittavat puukorjaukset, tai pahimmillaan uusi vastaava ikkuna. Joskus riittää vain kittauksen ja maalauksen uusinta. Korjauksissa käytetään perinteisiä materiaaleja kuten pellavaöljykittiä ja pellavaöljymaalia.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää ovien ja ikkunoiden valmistuksesta, kunnostamisesta ja tilaamisesta. Neuvomme mielellämme sopivan materiaalin, sekä ovi- ja ikkunamallin valinnassa. Puuneuvos valmistaa puuovet, sekä puuikkunat mittatilaustyönä Urjalassa.

Kysy - Puuneuvos vastaa!

Puusepänliike Puuneuvos
Puh. 040 516 2109

Kirjoita viesti

Kerro meistä kavereillesi